Vixson Men Jockstrap-collectie verkrijgbaar bij EDC Wholesale

Geplaatst op 17-12-2018

EDC Wholesale heeft een nieuwe collectie jockstraps voor mannen toegevoegd aan het assortiment van Vixson Men. Het merk biedt een uitgebreide collectie sexy jockstraps met unieke ontwerpen en opvallende kleuren. Vixson Men is op voorraad bij de in Nederland gevestigde groothandel en beschikbaar voor retailers om nu te bestellen.

EDC Wholesale heeft haar lingeriecollectie uitgebreid en door Vixson Men aan het assortiment toe te voegen, heeft EDC nu een volledig lingerieassortiment voor hem en haar. "Eerder dit jaar hebben we de Vixson lingeriecollectie voor vrouwen toegevoegd aan het assortiment", aldus Andre Visser, sales director bij EDC Wholesale. "De verkoopresultaten waren onberispelijk en hebben ons doen besluiten om de mannelijke collectie van Vixson aan het assortiment toe te voegen. We zijn erg tevreden over de lingeriecollectie die we onze klanten bieden en ik ben er zeker van dat ze net zo enthousiast zijn als wij over de sexy items van Vixson Men. "

De collectie biedt items die perfect zijn voor rollenspellen, zoals de butlertanga of de metalen jockstraps met schouderbanden. De collectie bevat ook sexy items die zeker zullen worden opgemerkt door de slaapkamerpartner. De leren riemen met een penisriem, doorschijnende buidel of lendendoek zijn extreem warm en sensueel. Deze collectie is zo veelzijdig, het biedt een perfecte jockstrap voor elke man.

 
Terug naar nieuwsoverzicht