EDC Wholesale wint vier Awards

Geplaatst op 05-12-2018

Het EDC Wholesale-team ontving vier nieuwe awards tijdens de eroFame Trade Convention in Hannover. EAN benoemde EDC Wholesale tot 'Most Progressive International Wholesaler' en reikte het bedrijf de 'Outstanding House Brand Designs'-prijs uit, terwijl SIGN-magazine de CEO van EDC, Eric Idema, eerde met de 'Manager van het jaar' award en benoemde EDC Wholesale als 'Best European Supplier'.

EDC Wholesale is enorm gegroeid sinds ze in 2014 als exposant voor het eerst de eroFame-show bijwoonde. Dit jaar introduceerde het bedrijf 10 nieuwe huismerken op een stand van 130 vierkante meter, direct bij de ingang van de show. De stand was een perfecte weerspiegeling van wat het bedrijf te bieden heeft, met een grote verzameling huismerken en veel populaire en unieke merken van derden. De bar was de hele dag open voor drankjes en typisch Nederlandse snacks, tijdens het 'Dutch Delicious Event' aan het einde van de dag.

"We zijn erg blij met de eerste resultaten van de eroFame-show.", Aldus CEO Eric Idema. "De nieuwe huismerken kregen veel positieve reacties van de bezoekers. Ons team heeft wederom geweldig werk verricht om een ​​uitstekende look en feel te creëren voor elk merk. De prijs voor 'Outstanding House Brand Designs' is een prachtige erkenning voor de moeite die we steken in het creëren van merken die er op de een of andere manier echt uitspringen. "

De nieuwste toevoegingen aan de EDC Wholesale merkenfamilie zijn nu beschikbaar of zullen binnenkort worden uitgerold. "Ik wil EAN en SIGN bedanken voor hun voortdurende steun en erkenning, evenals het team voor al hun harde werk," zei Idema. "Ik ben trots op wat EDC Wholesale het afgelopen jaar heeft bereikt, en het winnen van deze prestigieuze prijzen inspireert ons alleen nog harder te werken."

 
Terug naar nieuwsoverzicht