EDC Wholesale organiseerde een klantevenement in Groningen

Geplaatst op 26-04-2019

EDC Wholesale nodigde klanten uit voor een rondleiding bij EDC in Veendam en een om een bezoek te brengen aan de spannende voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en AFC Ajax, die volgende week de halve finale van de Champions League speelt. Het bedrijf organiseerde dit evenement als een try-out evenement, dat ze vaker willen herhalen zodra de eigen showroom is gereed is.

"We willen een soort evenement organiseren dat ons onderscheidt van de bestaande evenementen in de branche", zegt Eric Idema, CEO van EDC Wholesale. "We hebben klanten, die nog nooit ons bedrijf hebben bezocht, uitgenodigd om hen te laten zien waar we zijn gevestigd en wat we dagelijks doen. We hebben hen de kantoren en het magazijn laten zien, hebben gesproken over de projecten waaraan we werken en hebben hen inzicht gegeven in hoe we de dingen doen die we doen en waarom we ze op deze bepaalde manier doen. Dit creëerde interessante gesprekken en leidde tot het delen van ervaringen met elkaar."

EDC Wholesale werkt aan een eigen showroom van 1.200 vierkante meter waar de huismerken en merken van derden gepresenteerd zullen worden. Het bedrijf zal de showroom later dit jaar openen.

"Het organiseren van meer evenementen zal ons een perfecte gelegenheid bieden om contact te leggen met onze klanten, een beter idee te krijgen van hun behoeften, zodat we hen kunnen helpen hun bedrijf te laten groeien en als het ons lukt hen gelukkig en geïnspireerd naar huis te sturen, hebben we zeker ons doel bereikt , "Voegde Idema eraan toe

Om zaken met plezier te mixen, nodigde het bedrijf de klanten uit bij hun lokale voetbalteam dat tegen AFC Ajax speelde. FC Groningen was een sterke tegenstander voor Ajax, maar kon niet voorkomen dat ze aan het einde van de wedstrijd 1 doelpunt scoorden. "We kunnen terugkijken op een geweldig weekend en hebben veel van deze ervaring geleerd, wat ons genoeg inspiratie gaf om het volgende evenement te organiseren,"

 
Terug naar nieuwsoverzicht