EDC Wholesale levert interactieve collectie van Sensemax

Geplaatst op 03-09-2019

EDC Wholesale levert nu de interactieve collectie van Sensemax en is nu beschikbaar voor retailers. De virtual reality-collectie van Sensemax combineert High tech, innovatie en seksuele voldoening, wat zorgt voor een echt unieke ervaring.

Met de SenseMax SenseTube kan elke man genieten van interactieve handjobs of blowjobs. De futuristische, oplaadbare masturbator past zich perfect aan de wensen van een man aan en laat hem het blowjobgevoel aanpassen aan zijn individuele voorkeuren met het luchtsluitsysteem. De SenseTube heeft vijf vibratiemodi, een tiental vibratieniveaus en een binnenhoes met tal van stimulerende noppen- gecombineerd zorgen ze voor een intense stimulatie van de penis. De stimulatie kan nog meer worden verhoogd dankzij de zachte behuizing - oefen gewoon wat druk uit met de hand. De SenseTube is waterdicht en heeft een geïntegreerde standaard om hem na het reinigen te drogen.

In combinatie met de Virtual Reality-headset Sense VR van SenseMax wordt de SenseTube vooral interactief tijdens gebruik. Met de VR-headset voor de gratis SensePlayer-app is het mogelijk om meteen in het plezier te duiken! Het maakt gebruik van VR en maakt 180° en 360° ervaringen mogelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is de smartphone in de VR-headset plaatsen.

De SenseMax SenseBand is een interactieve polsband die de combinatie van masturberen met de masturbator en het gebruik van de VR-headset verandert in de ultieme plezierervaring. De polsband kan via Bluetooth met de smartphone worden verbonden en werkt met de gratis SensePlayer-app. De bewegingssensor binnenin synchroniseert de snelheid van de masturbator met de geselecteerde erotische video die wordt weergegeven op de smartphone in de VR-headset - het perfecte Virtual Reality-gevoel!

 
Terug naar nieuwsoverzicht