EDC Wholesale is aanwezig op de ADC Expo Shanghai om nieuwe merken te lanceren

Geplaatst op 19-04-2019

EDC Wholesale zal aanwezig zijn op de China Adult Care EXPO 2019 van 26 tot 28 april in het Shanghai Convention & Exhibition Centre. De groothandel presenteert zijn huismerken, inclusief de nieuwste merken.

Het EDC Wholesale-team zal de huismerkencollectie van EDC Wholesale presenteren op de ADC Expo, die drie nieuwe merken omvat. De groothandel-ontwerper Hester ontwierp INTOME, een nieuwe lijn van producten voor intieme verzorging. De lijn biedt drogisterijproducten voor zowel man als vrouw. In deze uitgebreide collectie vindt u items zoals een borstvergrotende crème, anale ontspannende gel, hydraterende vagina gel en intieme reinigingsspray. INTOME zorgt voor het lichaam, van binnen en van buiten, met een steeds groter wordend scala aan intieme essentials, met behulp van de zachtste kwaliteit ingrediënten voor intieme zorg.

LUV EGG is deze maand gelanceerd en zal voor de eerste keer op de ADC Expo verschijnen, met een collectie van 3 op afstand bestuurbare trillende eitjes in zachte pasteltinten. LUV EGG is perfect voor partners die op zoek zijn naar een opwindend seksspeeltje. Het vibrerende ei is gewikkeld in zachte siliconen, die lichaamsveilig zijn, comfortabel aanvoelen op de huid en grondig kunnen worden gereinigd.

Good Vibes Only is de nieuwste toevoeging aan de collectie en biedt 12 vibrerende seksspeeltjes met een vrolijke splash op het ontwerp van de verpakking. Good Vibes Only biedt het beste materiaal en een krachtige motor, die kan worden gebruikt in de douche of in bad, in bed of op een andere plaats waar u die Good Vibe voelt. De vibes zijn oplaadbaar en waterdicht.

Bezoekers van de ADC Expo worden uitgenodigd om alle huismerken te bekijken en de producten te zien en te voelen op stand A11. Om die extra 'Nederlandse sfeer' te krijgen, kunnen bezoekers een foto maken bij de EDC Wholesale fotomuur. 

 
Terug naar nieuwsoverzicht