EDC Wholesale-team is weer terug na een succesvolle beurs in Shanghai

Geplaatst op 03-05-2019

Het EDC Wholesale-team keerde terug naar huis na een succesvolle China Adult Care EXPO 2019 in Shanghai. Bezoekers kregen de kans om de huismerken van EDC Wholesale te ontdekken, inclusief de nieuwste merken: Intome, Luv Egg en Good Vibes Only.
"Dit was de tweede keer dat we exposeerden op de ADC Expo in Shanghai", zegt Andre Visser, Sales Director bij EDC Wholesale. "Vorig jaar werden we overweldigd door de omvang en de professionele organisatie. Met deze ervaring wisten we wat we konden verwachten voor de editie van dit jaar. We zijn erg dankbaar voor de steun van het ADC-team en de mogelijkheid om ons bedrijf internationaal uit te breiden. We hebben veel bekenden ontmoet, maar ook veel interessante nieuwe mensen die zeer positief reageerden op de merken en producten die we op de beurs promootten. "

EDC Wholesale presenteerde de huismerkcollecties op de ADC Expo en de nieuwste merken Intome, Luv Egg en Good Vibes Only. Intome is een lijn van producten voor intieme verzorging, om te verzorgen, stimuleren, vertragen, verbeteren of reinigen. "De bezoekers reageerden zeer positief op de look & feel van Intome. LUV EGG, een verzameling van 3 vibrerende eieren, kreeg positieve reacties op de krachtige vibraties en de schattige pasteltinten en Good Vibes Only biedt 12 vibrerende seksspeeltjes met een vrolijke vibe op het ontwerp van de verpakking, die niet onopgemerkt bleef door de bezoekers. De belangrijkste feedback van dit merk was dat het er fris, jong en aantrekkelijk uitziet. "

"De algemene indruk van de ADC Expo was zeer positief, we kunnen zeggen dat we 3 fantastische showdagen hadden. De ADC Expo organiseerde een kwalitatief hoogstaand evenement en ondanks de culturele verschillen zijn we er toch in geslaagd om succesvolle zakelijke bijeenkomsten te houden met de internationale bezoekers die we tijdens de show hebben ontmoet. "Concludeerde Visser.

 
Terug naar nieuwsoverzicht