Sway

Informatie over Sway

 
Sway

Sway

Sway Vibes wand vibrators zijn speciale vibrators, ontworpen met oog voor design en functionaliteit.

 
Terug naar alle merken
 
 

Informatie over Sway

Het merk Sway

Sway is een merk dat staat voor stijlvolle en eigentijdse producten. De naam is afgeleid en geïnspireerd op swingen en sensueel bewegen. Dit merk richt zich met name op de moderne, stijlvolle vrouw die weet wat ze wil. Vooral jonge vrouwen in de leeftijd van 20 tot 40 die onafhankelijk zijn maar wel kiezen voor genot, kunnen zich vinden in de producten van dit merk. Waar Samantha - je weet wel die sensuele, pittige blonde van Sex and the City - gekozen zou hebben voor de Magic Wand vibrator, kiest de hedendaagse vrouw voor Sway. Hedendaags en helemaal van nu. Sway is het sensuele merk van 2016!

Ontworpen met speciale aandacht

De Sway Vibes vibrators zijn allemaal met speciale aandacht ontworpen. Dat betekent dat een team van deskundigen uitgebreid aandacht heeft besteed aan het ontwikkelen en ontwerpen van de producten die dit merk bevat. Zo profiteert de klant niet alleen van kwaliteit en betaalbaarheid maar ook van uitgebreide productkennis. De producten van dit merk zijn, zoals de naam van het merk al zegt, allemaal stijlvol en sensueel. Dat zie je ook terug in het design. De kop van de Sway N01 bijvoorbeeld, is in vergelijking tot andere wand vibrators minder grof en juist sensueler. Hierdoor spreekt de look en feel van dit merk de meeste vrouwen heel erg aan!

Over de producten

De (wand) vibrators van Sway Vibes zijn bijzondere vibrators. Een blik op deze modellen en je ziet meteen waar ze voor staan: kwaliteit, moderniteit en functionaliteit. De modellen zijn gemaakt van siliconen waardoor ze ontzettend zacht aanvoelen en de vorm van het lichaam makkelijk aannemen. Bovendien heeft de Sway N01 twee krachtige motoren in beide uiteinden, zodat je dit type vibrator op meerdere manieren kunt gebruiken. Ze zijn binnen twee uur op te laden met een USB-kabel, waardoor ze ook nog eens heel modern zijn. Daarnaast zijn deze wand vibrators ook nog eens heel betaalbaar. Dat maakt ze een geliefd item voor iedere vrouw. En ze zijn gezien dat ze verkrijgbaar zijn in drie verschillende, moderne kleuren?