CB-X

Informatie over CB-X

 
CB-X

CB-X

Het merk CB-X staat wereldwijd bekend als hét merk voor kuisheidskooien voor mannen. De kuisheidskooien, ook wel peniskooien genoemd, zijn allen zeer mooi afgewerkt, comfortabel en veilig. CB-X komt met verschillende uitvoeringen van de peniskooi. Bijvoorbeeld met een hout of camouflage design of gemaakt van doorschijnend of chrome materiaal. Deze hoge kwaliteit peniskooien zijn onmisbaar in uw collectie kuisheidskooien!

 
Terug naar alle merken
 
 

Informatie over CB-X

Veel keus uit CB-X artikelen

Erotische Groothandel biedt een ruime keuze uit verschillende CB-X artikelen. Mannen die op zoek zijn naar penis- of kuisheidskooien zijn bij CB-X zeker aan het goede adres. Het merk vervaardigd hoogwaardige artikelen en let op comfort en veiligheid. De ruime keuze uit CB-X artikelen is daarom onmisbaar in uw collectie.

CB-X kuisheidskooien bestellen

De CB-X kuisheidskooien zijn bij Erotische Groothandel gemakkelijk te bestellen en betalen. Bestellen gaat gemakkelijk online via uw eigen inlog module. Bestelt u vandaag dan wordt de bestelling morgen al bezorgd op het door u aangegeven adres! Dropshipping is een van de mogelijkheden.