Bijoux Indiscrets

Informatie over Bijoux Indiscrets

 
Bijoux Indiscrets

Bijoux Indiscrets

Bijoux-Indiscrets heeft een collectie die gericht is op de soft sm beoefenaar. Voor een luxe bondage set of een satijnen blinddoek van hoge kwaliteit hoeft u niet verder te zoeken. Deze veelgevraagde setjes doen het uitstekend omdat de vraag naar soft sm artikelen de laatste jaren een ongekende stijging heeft ondergaan. Vandaar dat u zichzelf er een voordeel mee doet om deze producten in uw online winkel aan te bieden. U kunt gebruik maken van drop shipping waarbij u voor 23:00 uur besteld, het de volgende dag bezorgt is op het door u gekozen adres.

 
Terug naar alle merken
 
 

Informatie over Bijoux Indiscrets

Producten van Bijoux Indiscrets herken je direct aan de stijlvolle verpakkingen. Deze artikelen zijn stuk voor stuk een heerlijke toevoeging op je seksleven. Met deze producten in je slaapkamer, transformeer jij zowel je voorspel als de daadwerkelijke daad. Ook voor de liefhebbers van SM heeft Bijoux Indescrets verschillende producten. De kans is groot dat je bij het zien van de producten al opgewonden raakt, zo spannend en sexy is dit merk.

Verschillende heerlijke producten

De producten van Bijoux Indiscrets zijn enorm divers. Zo kun je kiezen uit diverse overheerlijke producten, zoals bodypaint in verschillende smaken of body spray's, massagel gels of een heerlijk parfum. Maar ook spannende producten als handboeien, een blinddoek of sierlijk zweepje vind je terug in het assortiment. Of je nu kiest voor een bodypaint met caramelsmaak, of Za Za Zu handboeien; bij Bijoux Indiscrets vind je het allemaal.