Autoblow 2

Informatie over Autoblow 2

 
Autoblow 2

Autoblow 2

Autoblow is een innovatief Engels merk gericht op mannen met masturbators welke het gevoel geven van een echte blowjob. De masturbators zijn verkrijgbaar in drie formaten: small, medium en large. Deze unieke masturbators onderscheiden zich van de rest doordat ze een levensechte stimulatie geven. Nu online in te kopen bij Erotische Groothandel.

 
Terug naar alle merken
 
 

Informatie over Autoblow 2

Autoblow ruime keuze

Autoblow bied een ruime keuze uit verschillende sleeves en maten. Klanten hebben de keuze uit een mond, anus of vagina sleeve. Tevens hebben de sleeves verschillende maten, dit gaat dan om de breedte. Het materiaal is zeer flexibel en heeft veel vering waardoor het zich aanpast naar de omvang van elke man. De kralen van de masturbator geven een heerlijke stimulatie. De masturbator gaat zeer lang mee. Met de Autoblow 2 geniet de gebruiker van wel 500 blowjobs!

Gemakkelijk in onderhoud

De Autoblow 2 masturbator is zeer gemakkelijk in het onderhoud. De sleeves zijn gemakkelijk uit de Autoblow te halen en onder de kraan te reinigen. Hierdoor is de Autoblow snel klaar voor een volgend gebruik! Ook de buitenkant is gemakkelijk te reinigen met toycleaner. Al met al biedt de Autoblow een ongekende stimulatie, is gemakkelijk gebruik en tevens is de Autoblow aanpasbaar aan alle wensen, ongeacht welke klant geïnteresseerd is. Dit maakt de Autoblow onmisbaar in uw masturbator assortiment. Word klant of bestel de Autoblow snel via uw account op Erotische Groothandel!