Partner Webshop Bouwen

Partner Webshop Bouwen

 
Terug naar klantenservice

EDC Internet werkt samen met een aantal partners om tot een optimale dienstverlening te komen. Deze partners werken geheel zelfstandig en zijn verder op geen enkele wijze onderdeel van EDC Internet. Mocht u tot een samenwerking komen met een van deze partners, dan is dit een overeenkomst tussen u en deze partner.

Voor inkopen bij EDC Internet is geen contract met EDC Internet nodig. Zodra u een account bij ons heeft, kunt u bij ons inkopen, zonder minimum afnameverplichting.

Partners voor de bouw van een website

SEO Shop SEO Shop (Lightspeed)
Zodra u één van de webshop totaalpakketten bij SEO Shop afsluit, kunt u direct uw webwinkel beginnen. SEO Shop levert u webhosting, webwinkel software, domeinnaam, e-mailadres en externe koppelingen. Om het importeren van producten vanuit EDC Erotische Groothandel eenvoudig te maken, heeft EDC in samenwerking met SEO Shop en eSYNCer een groothandel module ontwikkeld. Hiermee kunt u als webretailer gemakkelijk uw producten importeren zonder dat u daar speciale kennis voor nodig heeft. Klik hier voor meer informatie.

CCV CCV Shop
Zodra u één van de webshop totaalpakketten bij CCV afsluit, kunt u direct uw webwinkel beginnen. CCV levert u webhosting, webwinkel software, domeinnaam, e-mailadres en externe koppelingen. Om het importeren van producten vanuit EDC Erotische Groothandel eenvoudig te maken, heeft CCV een groothandel module ontwikkeld, specifiek gericht op EDC. Hiermee kunt u als webretailer gemakkelijk uw producten importeren zonder dat u daar speciale kennis voor nodig heeft. Klik hier voor de CCV Shop Website.

Droplink Droplink
Bij Droplink kunt u terecht voor een Magento- of Woocommerce-koppeling. Droplink biedt u up-to-date voorraadbeheer en de mogelijkheid tot orderexport naar EDC.

Webshopimporter.com Webshopimporter.com
Webshopimporter.com heeft ruim 8 jaar ervaring met het maken van datakoppelingen naar e-commerce systemen als Magento, Seoshop en CCV shop en het ondersteunen van het dropshipment proces van leveranciers en dropshippers. Registreer u via www.webshopimporter.com om gebruik te maken van deze service.

key2publish.com Key2Publish
Wil je EDC productinformatie snel, eenvoudig en actueel in jouw webshop? Gebruik dan Key2Publish (K2P).

De Key2Publish EDC versie is standaard ingericht voor webshops die werken met EDC data, maar kan ook gebruikt worden voor feeds van andere leveranciers. Key2Publish heeft twee versies: een met de semi automatische updater en een volledig geautomatiseerde updater die elk uur de prijzen en voorraad bijwerkt. Daarnaast biedt K2P een eigen bestandsformaat met een razendsnelle webshop import. Ook is het mogelijk om eenmalig de webwinkel te vullen met producten of om gebruik te maken van een gratis test periode. Voor meer informatie zie: www.key2publish.com.Let op: EroEuros is géén partner van ons ! We hebben géén koppeling met EroEuros!!

Terug naar klantenservice

Telefoonnummer 0598 690 453

Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is nu geopend!
 
Telefoonnummer