Magazijn

Magazijn

 
Terug naar klantenservice

Ons magazijn bevindt zich in Veendam, in het noorden van Nederland. Op meer dan 1200 m2 vindt u ons uitgebreide assortiment aan producten en het gehele logistieke proces van het bedrijf. In ons magazijn vindt u geen showroom, maar wel is het mogelijk om uw bestelling op afspraak af te halen. U kunt uw bestelling bij ons magazijn contant betalen of pinnen. Onze receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag, bekijk alle openingstijden van onze receptie.

Voor meer informatie zie: Zelf afhalen bij Erotische Groothandel.

Ons magazijn is het kloppende hart van onze onderneming. Allle goederen komen hier binnen en worden bij binnenkomst gescand voor een accurate voorraadstatus. Op het moment dat een product besteld wordt, wordt de voorraadstatus automatisch bijgewerkt. Zo is de voorraadweergave op de website en in de feeds altijd actueel. Alle pakbonnen worden geheel geautomatiseerd geprint en alle producten worden door onze magazijnmedewerkers verzameld om uw bestelling compleet te maken. Dit gebeurt tussen 6:00 uur 's ochtends en 0:00 's avonds.

Wanneer alle producten zijn verzameld, worden de producten individueel gescand. Ons scansysteem ziet direct of het juiste product is verzameld aan de hand van de gescande barcode. Op deze manier kunnen er nooit manco orders ons magazijn verlaten. Zodra uw order compleet is, wordt deze verpakt in een blanco verzenddoos en voorzien van de betreffende verzendsticker. Wanneer u voor 23:00 uur op werkdagen een bestelling heeft geplaatst en alle artikelen van de bestelling zijn op voorraad (of u heeft gekozen voor deellevering), dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verzonden.

Routebeschrijving naar EDC Internet te Veendam

  • U komt van de N33 en u neemt de afslag Veendam
  • Ga onder aan het talud richting Veendam
  • U blijft doorrijden tot de rotonde.
  • Dan neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Lloydsweg.
  • Na 800 meter vindt u Erotische Groothandel van EDC Internet aan uw linkerzijde (tegenover de Praxis, industrieterrein bordje '5617')
  • U bent gearriveerd op het eindpunt: Phoenixweg 6


Meer uit Bedrijfsinformatie:

Terug naar klantenservice

Telefoonnummer 0598 690 453

Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is nu gesloten!
 
Telefoonnummer