Kiala-Punt

Kiala-Punt

 
Terug naar klantenservice

logo kiala U kunt bestellingen ook laten afleveren bij een Kiala-punt (dit geldt alleen voor Belgiƫ). Een Kiala-punt is een afhaalpunt van het Kiala-puntnetwerk waar u pakketten kunt laten bezorgen. Er zijn vele Kiala-punten in Belgiƫ, u kunt dus altijd een Kiala-punt dicht in de buurt selecteren.

Tijdens het bestelproces wordt de optie "bezorgen op een Kiala-punt" automatisch aangeboden. Wanneer u of uw klant ervoor kiest om de order op een Kiala-punt te laten bezorgen wordt er een voorstel gedaan voor een bepaalde locatie. Er kan natuurlijk ook zelf een Kiala-punt worden gekozen, dit kan worden aangeven tijdens het bestelproces.

Hoe weet u of uw klant dat de bestelling klaar ligt op een Kiala-punt?

Zodra de bestelling door het Kiala-punt is ontvangen, ontvangt u of uw klant een bevestiging op het opgegeven e-mail adres. U of uw klant kan nu de bestelling ophalen bij het Kiala-punt. Let op! Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Kan iemand anders de bestelling ophalen bij het Kiala-punt?

Nee, het is niet mogelijk dat iemand anders uw bestelling ophaalt. De naam zoals opgegeven in het bestelproces moet overeenkomen met de naam van de afhaler.

Hoe lang blijft het pakket beschikbaar op het Kiala-punt?

De bestelling blijft 14 kalenderdagen op het Kiala-punt beschikbaar. Als de bestelling (5 dagen na ontvangst van de bevestigings-mail) niet is opgehaald, ontvangt u of uw klant een herinnering. Na 14 dagen wordt het pakket automatisch naar Erotische Groothandel geretourneerd.

De bestelling is niet aangekomen bij het gekozen Kiala-punt. Wat nu?

De bestelling wordt verzonden naar het Kiala-punt dat vermeld staat in de orderbevestiging. Mocht de bestelling desondanks niet bij het Kiala-punt aanwezig zijn, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Meer uit Verzending & Discretie:

Terug naar klantenservice

Telefoonnummer 0598 690 453

Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is nu gesloten!
 
Telefoonnummer