Geschiedenis

Van toen naar nu

 
Terug naar klantenservice

EDC Wholesale kent een rijke geschiedenis en is in 2004 opgericht door Eric Idema. Ooit klein begonnen als eenmanszaak, nu uitgegroeid tot een groothandel met meer dan 80 personeelsleden. Met een ruim en divers aanbod van maar liefst 14000 artikelen zijn we een uitgebreid logistiek centrum geworden, waar per dag honderden pakketten worden verzameld en verzonden.

Hoe het begon

EDC Wholesale is gestart vanuit een zolderkamertje. In 2005 waren we de eerste Nederlandse webwinkel in erotiek waar betalen met iDEAL mogelijk was. Met deze stap werd het tijd om verder te groeien en werd het eerste personeelslid aangenomen. In 2006 is de eenmanszaak omgezet naar BV-vorm zodat EDC Wholesale B.V. ontstond.

Met groei komt verandering en zo blijkt de zolderkamer niet voldoende capaciteit meer te hebben, een verhuizing komt eraan. In 2007 kopen we ons eerste bedrijfspand en is de verhuizing naar Veendam een feit. Na vele uitbreidingen, in zowel bedrijfsruimte als personeel, blijven we groeien en kunnen we ons blijven ontwikkelen. Ons assortiment breiden we ieder jaar uit om aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Ook op het gebied van kleding zijn de laatste trends in ons assortiment te vinden.

Goede service, snelle levering, ruim aanbod

Onze jarenlange ervaring maakt dat we kennis van onze producten hebben en we de beste service kunnen bieden. Bijna al onze producten zijn op voorraad zodat we snel kunnen leveren. Op werkdagen voor 23:00 besteld maakt dat de bestelling de volgende dag al geleverd wordt. Al onze producten worden niet alleen snel uit voorraad verzonden maar ook discreet verpakt. Onze service, snelle levering, ruime aanbod en scherpe prijzen maken dat onze klanten zeer tevreden zijn.

Onze Missie

Wij streven ernaar om een betrouwbare leverancier te zijn voor u, met snelle leveringen en een uitstekende klantenservice. Mist u een product in ons assortiment of heeft u andere suggesties? We horen graag van u.Meer uit Bedrijfsinformatie:

Terug naar klantenservice

Telefoonnummer 0598 690 453

Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is nu gesloten!
 
Telefoonnummer