Dropshipping via API

Dropshipping via API

 
Terug naar klantenservice

U kunt bij ons automatisch uw orders laten plaatsen via een API-koppeling. Wanneer een klant in uw online shop bestelt, wordt de bestelling zonder uw tussenkomst aan ons doorgegeven. Dit komt de snelheid in het proces ten goede en u hoeft de order niet meer handmatig in te voeren in onze webshop.

Aanlevering via API

Het doorgeven van een bestelling middels XML is de zogenoemde API-koppeling (advanced programming interface). Middels deze interface levert u de bestelling via een bestandje aan aan de backoffice van EDC Wholesale, in plaats van dat u de bestelling handmatig op onze website invoert. Het is niet verplicht om gebruik te maken van deze manier van orders aanbieden. De API-koppeling is optioneel. Het aanbieden van orders via XML is uitermate efficiënt in combinatie met een prepaidtegoed. De bestelling geplaatst in uw eigen webwinkel wordt automatisch doorgezet naar EDC Wholesale en ook direct via het prepaidtegoed betaald, waardoor de bestelling direct wordt verwerkt.

Prepaidtegoed

Om het proces te optimaliseren hebben we een prepaid systeem ontwikkeld. Met dit systeem maakt u bijvoorbeeld € 500,00 over naar uw account. Geplaatste orders kunnen hier vervolgens automatisch van afgeschreven worden, waardoor orders direct geactiveerd worden. Op deze manier hoeven we niet te wachten tot de betaling gedaan is, maar kunnen we een geplaatste order direct versturen. Op die manier kunt u uw klant de volgende garantie bieden: voor 23:00 besteld, is morgen in huis (indien het bestelde product op voorraad is).

Indien u geen gebruik maakt van ons prepaid systeem, ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Na het voltooien van de betaling zal de order geactiveerd worden. U kunt gemakkelijk meerdere orders van een dag in één keer afrekenen, wanneer het u uitkomt. Tevens kunt u orders annuleren.

Feeds

Wij bieden u uitgebreide feeds in zowel XML-, Excel- als CSV-formaat. Met deze bestanden kunt u producten uit ons assortiment importeren in uw webshop. Daarnaast bieden we met deze bestanden unieke productomschrijvingen en verkoop ondersteund materiaal zoals foto’s en video’s.


Meer uit Dropshipping:

Terug naar klantenservice

Telefoonnummer 0598 690 453

Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is nu geopend!
 
Telefoonnummer