Dropshipping uitgelegd

Wat is dropshipping nu eigenlijk precies

 
Dropshipping
Terug naar klantenservice

Wat is Dropshipping?

Dropshipping is een proces waarbij u de artikelen verkoopt zonder dat u zelf een voorraad van deze artikelen hoeft te hebben en pakketten hoeft te verzenden. U biedt namelijk de producten van een dropshipleverancier aan op uw eigen site.

Een consument bezoekt uw webshop en plaatst een order. U plaatst deze order vervolgens bij EDC Internet. De producten worden hierna verzameld, discreet verpakt en rechtstreeks naar uw klant verzonden. In het pakket dat bij de consument arriveert, zitten geen herkenningselementen van EDC Internet. U heeft tijdens het bestelproces de mogelijkheid te kiezen voor een ander afleveradres en kunt de adresgegevens van uw koper rechtstreeks invoeren. EDC Internet verstuurt de artikelen z.s.m. naar uw klant, zonder uw tussenkomst.

Hoe werkt dropshipping

  1. U heeft een webwinkel met artikelen van EDC
  2. Een consument bezoekt uw webwinkel en plaatst een bestelling
  3. De consument betaalt aan u
  4. U plaatst de bestelling bij EDC. U geeft als afleveradres het adres van de consument op en betaalt aan EDC de inkoopprijs van de artikelen.
  5. EDC verzendt de artikelen rechtstreeks, onder uw naam, naar de consument. Uw inkoopfactuur kunt u downloaden in uw adminmodule.

Meer uit Dropshipping:

Terug naar klantenservice

Telefoonnummer 0598 690 453

Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is nu geopend!
 
Telefoonnummer