API-koppelingen EDC

Handleiding Automatische Orders

 
Terug naar klantenservice

Bij EDC Wholesale is het mogelijk om automatisch een order door te geven via XML. Dit kan handig zijn wanneer u een eigen webwinkel hebt, maar de distributie volledig door EDC Wholesale wilt laten verzorgen (dropshipping).

API-koppeling

Het doorgeven van een bestelling middels XML is de zogenoemde API-koppeling (advanced programming interface). Middels deze interface levert u de bestelling via een bestandje aan aan de backoffice van EDC Wholesale in plaats van dat u de bestelling handmatig op onze website invoert. Het is niet verplicht om gebruik te maken van deze manier van orders aanbieden. De API-koppeling is optioneel. Het aanbieden van orders via XML is uitermate efficiƫnt in combinatie met een prepaidtegoed. De bestelling geplaatst in uw eigen webwinkel wordt automatisch doorgezet naar EDC Wholesale en ook direct via het prepaidtegoed betaald, waardoor de bestelling direct wordt verwerkt.

Hoe werkt het?

Hoe de koppeling exact werkt staat beschreven in de handleiding die u kunt downloaden. Om dit te bouwen heeft u wel programmeerkennis nodig. U dient te weten hoe u een XML export moet doen vanuit uw eigen webwinkel en deze dient te worden aangeboden op een URL van EDC Wholesale. Indien u geen technische kennis in huis heeft, raden we u aan contact te zoeken met een webbouwer, of eventueel contact op te nemen met een van onze partners, zie hiervoor deze pagina.

Downloaden

U vindt de Nederlandse en Engelse versie van de handleiding op onze Feeds pagina. Hiervoor is inloggen noodzakelijk en dient u dus een account te hebben.


Meer uit API-Koppelingen:

Terug naar klantenservice

Telefoonnummer 0598 690 453

Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is nu geopend!
 
Telefoonnummer